Online bookmaker bet365
in UK.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Kurs njemačkog i engleskog jezika

 

 

 

U našoj bogatoj ponudi, nudimo Vam i kurseve njemačkog i engleskog jezika. Poznavanje jednog od ovih jezika u svijetu u kojem je globalizacija uzela puni mah je nužda i preduslov za lični razvoj svakog ambicioznog pojedinca.

Naš pristup podučavanju stranih jezika ima za cilj da kod polaznika pobudi interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Ovaj metod budi i učvršćuje motivaciju te omogućava da kandidat u najvišem stepenu razvije svoje sposobnosti učenja i ostvari maksimalne rezultate.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posjedujete određeno (pred)znanje koje želite da usavršite, mi Vam u svojoj ponudi nudimo kurseve njemačkog i engleskog jezika koji će se prilagoditi upravo vašim potrebama.

Od velike je važnosti da steknete znanje jezika, ali pored znanja mi Vam nudimo i dobijanje medjunarodno priznatih certifikata u našoj školi, koji će Vam otvoriti vrata u svijet i omogućiti da se školujete, uspostavite poslovne kontakte ili se zaposlite u inostranstvu, što je krajnji cilj učenja jezika.

Detaljne informacije možete saznati: KONTAKT.

Pregled stupnjeva ispita i kurseva njemačkog jezika

Stepeni od A 1 do C 2 odgovaraju stepenima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike.

 

 

 

 

 

Download Joomla 3.0 Full Template free theme.